top of page

EEN ANDERE REISGIDS

 Een geluksplek is daar waar je samenvalt met iets dat wezenlijk bij je hoort. 
Als je vol vuur vertelt over jouw lievelingsplek, dan geef je eigenlijk een portret van jezelf. 


 

WAAR WORD JE BLIJ?

Luister Omroep Max: Liesbeth Paardekooper
Luister het interview op Radio Rijnmond
Welke plek in Nederland doet jou het allerbeste? Met deze vraag is de geluksatlas tot stand gekomen. Via honderden gesprekken en inspirerende uitstapjes naar onontdekte wegdroomplekken en beroemde trekpleisters. Telkens weer vanuit het uitgangspunt:  Waar laad je op? Uiteindelijk biedt het boek een selectie van 50 bijzondere plaatsen, die elk, in hun diversiteit, iets over de kracht van Nederland zeggen. De plekken hebben één woord gekregen dat aangeeft wat daar op die ‘geluksplek’ te ontvangen valt. Natuurlijk is dat iets persoonlijks, of niet? In de loop der tijd, eeuwen vaak, heeft iedere plek zijn eigen specifieke sfeer gekregen.
 
Heb je zin in een wild strand met losbandige zeehonden? Broederschap in de achtertuin van Vincent en Theo van Gogh? Dynamiek bij een skyline aan het water? Of het boerenverstand in een hemels huiskamertje?
 
Onze wens is dat je met dit boek – en alle volgende boeken die aan de hand van jullie tips en belevenissen tot stand komen - op pad gaat naar de plaats waar je je kunt opladen met energie die je op 

dat moment nodig hebt. Dat is voor iedereen anders. Ontdek en beleeft dat Nederland geen 'plat' land is, maar een land dat iedereen die hier korter of langer verblijft veel te bieden heeft. Een land vol inspiratie. Ervaar het geluk met De Geluksatlas

Prijs: €18,50 (incl. verzendkosten).
Boven €25 geen verzendkosten.
De geluksatlas, reisgids, mooie plekken, dagje uit

JE GUNT IEDEREEN TOCH EEN GELUKSATLAS?

Deze reisgids is voor jou gemaakt, om er direct mee op pad te gaan en je op te laden met geluk. Geluk delen is natuurlijk nog mooier. Geef De geluksatlas aan je familie, vrienden, collega's, relaties. Of, maak zelf een geluksatlas, op maat.

Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op: info@altijdzondag.nl of bel

0031627866487

 

Veel plezier bij jouw favoriete geluksplek!

Liesbeth Paardekooper

De geluksatlas telt 208 full color pagina's met praktische informatie en prachtige foto's die ter plekke zijn gemaakt. 

bottom of page